SØLV TIL B02/03

1/ kamp Torsdag
Vi mødte et PGT hold, sammensat fra Malmø, Oslo, Gøteborg og Helsnki.
Vores dregne havde ikke spillet sammen siden sidste år, men det var dog ikke til at se på spillet. De spillede i store dele af kampen rigtig flot fodbold med super sammenspil.
Vi kom hurtigt foran 3-0, hvorefter de kom på 1-3 ved et flot frisparks mål. Vi slog hurtigt tilbage med et mål til 4-1 hvorefter kampen reelt var afgjort. Kampen blev 6-1 til os en super kamp af drengene.
Målscorere i kampen var
Simon K 3 mål
Noah 2 mål
Jakob T 1 mål

2/ kamp Fredag
Vi mødte Stockholm i en meget tæt kamp, hvor vi kom til at mærke, at vi kun havde en udskifter.
Vi kom bagud 1-0, men udlignede i slutningen af første halvleg
i anden halvleg lægger vi godt ud med at holde et højt pres på modstanderen, når de har bolden.
Det giver pote, og vi kommer foran 2-1, men får desværre et gult kort 10min før tid, så er vi i undertal i 5min. Det udnytter de med 2 hurtige mål, og nu fører de 3-2. Stockholm vinder kampen 4-2, men det skal lige nævnes, at dommeren desværre ødelagde kampen, da han overså alt for mange grimme frispark.
Målscorer i den kamp blev Jonas W med 2 mål

3/ kamp Fredag
Vi møder igen det sammensatte PGT hold, men de er nu forstærket på 3 pladser – dvs reelt et nyt hold.
Vi var desværre ikke klar i første halvleg og kom hurtigt bagud 0-2
I anden halvleg vågnede vi dog lidt op og pressede dem helt i bund i hele halvlegen, men det gav dog kun et mål, så kampen endte med et nederlag på 1-2
I denne kamp var dommeren desværre heller ikke egnet, da han fløjter for et frispark til os, efter vi har scoret og ser bort fra på fordels reglen??.
Nu var vi for alvor presset med 2 nederlag i træk – ikke noget holdet var særlig tilfreds med.
Målscorer i denne kamp var Noah T 1 mål

4/ kamp Fredag
Vi mødte Stockholm igen, og drengene var virkelig opsat på revanche fra deres første møde. Vi var klar fra start og lagde et højt pres på dem. Det endte med et flot langskuds mål lige inden halvleg, hvor vi kom foran 1-0. Stockholm kom ud til anden halvleg med 100 km i timen, men vi modstod presset og vandt kampen 1-0
Helt klart drengenes bedste kamp indtil nu en kæmpe fight af dem super flot.
Målscorer i denne kamp: Noah T 1 mål

5/ kamp Søndag semifinale mod PGT holdet
De stiller endnu engang op med et helt nyt hold – denne gang med årgang 01 spillere på dispensation.
Vi lader os ikke slå ud af det, vi spiller vores eget spil, og det viser sig, at vi knækker dem i første halvleg med super afleveringer og sammenspil. Vi fører 3-0 efter første halvleg, de kommer på 1-3, men vi kommer på 4-1 efter super kombinationsspil op af banen.
De får et trøste mål, men kampen ender 4-2 til os, og vi er finale klar.
Målscorer i denne kamp:
Jonas W 3 mål

6/ kamp Søndag finale mod Stockholm.
En tæt kamp, men Stockholm kom foran 1-0.
I anden halvleg vi får udlignet 1-1, men vores problem i denne kamp var helt klart mangel på kræfter. Vi havde ikke mere til sidst, og Stockholm vinder finalen 3-1

Drengene har spillet en meget flot turnering. Stor tak til drengene for nogle super oplevelser sammen med dem.

Fra venstre: Jakob, Adam, Benjamin, Noah, Jonas, Jonathan, Simon, Samuel
Sølvholdet, spiller for spiller:
Benjamin A: målmand
Nogle flotte redninger af ham. Meget dygtig i hans refleks redninger på stregen.
Hans bedste kamp var helt klart vores anden kamp mod Stockholm, hvor han har kæmpe andel i sejren med mange store redninger,

Samuel W: Meget sikker i hans spil
Spillede mest venstre midt eller forsvaret. Super gode afleveringer og kom virkelig op i tempo for hver kamp, han spillede.
Hans bedste kamp må være vores anden kamp mod PGT holdet, hvor han havde mange gode løb på fløjen.

Jacob E : Spillede mest i forsvaret og venstre midt.
God stopper med et super venstre ben virkelig dygtig til at læse spillet og lyn hurtig.
Super indsats af ham.

Jonni: En super allround spiller, selv om han som 04´er var rækkens yngste spiller.
Spillede i forsvaret, men trak også med op når muligheden var der.
Det er svært at fremhæve en god kamp – han spillede super godt i alle kampe. Men hvis jeg skal nævne hans bedste kamp må det blive anden kamp mod Stockholm, hvor vi vinder 1-0  – der blev virkelig gået til den.

Jonas W : Spillede højre fløj.
Super hurtig, dygtig dribler. Sparker godt til bolden. Rigtig god spilfordeler. Kæmpe indsats af ham.

Noah T : Spillede midt eller fløj. Hurtig og kropsstærk. Rigtig svær at tage bolden fra, godt skud, lavede et kæmpe arbejde i alle kampe. Super indsats af ham.

Jakob T : Spillede midt eller på top.
Rigtig god spilforståelse. Havde det lidt svært fysisk, men var rigtig god som bande spiller og kæmpede med alt hvad han havde. Super indsats af ham.

Simon K : spillede forsvar og på top. Hurtig og med rigtig gode afleveringer og et godt skud. Fantastisk spilforståelse og rigtig gode løb med bolden – en kæmpe indsats af ham.