SENIOR

Senior-afdelingen i Hakoah består først og fremmest af vores fodboldafdeling med seniorspillere og Superveteraner. Ydermere har vi også et futsalhold, basketballhold og en masse bordtennishold. Her på siderne kan du læse meget mere om de enkelte hold, samt se hvor du kan se holdene spille i denne sæson.

Simon’s træning med 1. holdet i fodbold bærer præg af træning med bold. Simon’s mål er at skabe gode udviklende og trygge rammer som spillerne føler sig tilpas med. Målet er at vise styrke på banen (som Hakoah betyder) men med fair midler. Vi vil aldrig presse vores spillere til at spille hvis de er skadet, tværtimod. Vi passer på vores spillere. Det gavner i længden spilleren og holdet. Superveteranerne bliver ledet af Amnon, hvor der kun spilles kampe. Det samme gør sig gældende hos Miki og futsaldrengene, mens der både trænes og spilles kampe for basketballdrengene med David og bordtennisspillerne med Simon F. 

Afdelingens mål er at opnå gode sportslige resultater, men også i lige så høj grad, at have de sociale rammer i orden. Vi laver flere events i løbet af sæsonen for at styrke det jødiske fællesskab og kammeratskabet.

Klubben sørger for spilletøj til trænings- og turneringskampe.