UNGDOM

JIF Hakoahs ungdomsafdeling har til formål at udbrede interessen blandt den jødiske ungdom, for at dyrke sport i fællesskab med andre med jødisk tilknytning. Dette formål er kernen i hvad Hakoah ønsker at opnå, og hvad vores organisation står for. 

Vi tilbyder fodboldtræning for piger og drenge fra 4 års alderen, bordtennis fra 6 års alderen, samt vores nyeste tiltag, babysvømning, fra 6 måneder indtil 3 års alderen. 

Som enhver anden frivillig idrætsforening, er vi afhængige af frivillige kræfter til at drive ungdomsholdene. Derfor er vi åbne for henvendelser fra forældre eller andre der har interesse i at hjælpe os med vores eksisterende sportsgrene, eller tilføje nye sportsgrene til Hakoahs idrætsudbud.

Ungdomsholdene i fodbold deltager i DBU-Københavns fodboldturneringer i de aldersgrupper og med de holdstørrelser, vi har mulighed for. Et af årets absolutte højdepunkter er, når vi møder vores søsterklubber fra Malmø, Gøteborg, Oslo, Stockholm og Helsinki i Pierre Gildesgame Tournament, som i 2019 finder sted i København.