Lilleput Fodbold

Hakoahs lilleput hold retter sig til drenge og piger fra 4-5 års alderen. Holdet trænes indendørs.

I lilleput fodbold målretter vi vores træning på at skabe fodbold glæde hos børnene ved at give dem et trygt og venligt fodbold miljø, hvor alle har plads til at udvikle sig.. Grunden børnenes alder, er der lidt mindre ‘aktiv’ fodbold, og mere leg og motorik. Børnene lærer at gå til fodbold, lære at turde at få bolden og at spille sammen med deres venner. Det skal være sjovt og lærerigt at gå til fodbold i Hakoah, og spillerne skal kunne mærke at de udvikler deres spil og bliver dygtigere til at spille fodbold sammen som et hold.

Vi sætter meget fokus på at skabe tryghed, glæde, lære de rette motoriske bevægelser, samt at opretholde et sammenhold og fair-play.

Træning i lilleput afdelingen bygger på stationstræning, og hver anden uge skifter vi vores tema (fx løbe med bold, sparke,  mv). Hver træning har en detaljeret plan der er skræddersyet til spillernes alder og formåen, og er i tæt samarbejde med DBU, FCK samt andre eksperter på området.

Vi sørger for at spillerne tilmeldes DBU stævner samt andre stævner da vi mener at fodbold læres bedst når man spiller aktivt.

Træningen finder sted på Skolen men er åben for alle Hakoah medlemmer:

  • Onsdag 15:45-16:45

Alle træningerne har som minimum tilknyttet to voksen trænere, suppleret med en ung hjælpetræner.

Tilmeld dig via Holdsport her