Tak for denne gang til U10 træner, Philip Blüdnikow!

Tak for denne gang

Kære forældre og U10-spillere,

Om lidt drager jeg på udveksling i Israel, hvor jeg skal spendere efterårssemesteret i Jerusalem. Det glæder jeg mig meget til, men det er et skår i glæden ikke at kunne fortsætte arbejdet med U10-pigerne, som er kommet langt, siden jeg begyndte at træne holdet tilbage i efteråret 2018.

I begyndelsen kunne jeg godt mærke min manglende erfaring med både at træne og have ansvar for børn. Pigerne testede mig også lidt i starten for at se, hvad jeg var for én, men hen ad vejen har vi fået et rigtigt godt forhold. Der er også sket ting med disciplinen: hvor det til at begynde med var lidt af en kamp at få pigerne til at hjælpe mig med at slæbe kegler, vand osv., sker det nu (næsten) uden at jeg skal bede om det – en stor hjælp som træner!

Med hensyn til det spillemæssige tror jeg, at vi har rykket os en hel del, men manglen på empiri i form af rigtige kampe ud over træningen gør det til gætværk. Vi havde et rigtigt godt stævne i maj måned ude i Kløvermarken, som jeg tidligere har skrevet om, hvor pigerne var fremragende, men det er ikke lykkedes at stille hold efterfølgende, hvilket er rigtigt ærgerligt. Der skal lyde en stor tak til Dan Mohaban, der som holdleder ellers har gjort, hvad han kunne for at få det i stand.

Årets helt store begivenhed var naturligvis PGT, hvor vi desværre indkasserede lutter nederlag og en målscore på forsmædelige 1-30! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at opgaven blev gjort sværere af, at vi havde hele 14 spillere med forskellige modersmål, og som alle selvfølgelig skulle have lov at spille, hvilket gik ud over holdets samspil og styrke. Det havde været mere fordelagtigt at stille op med to forskellige hold, men vi skulle have haft yderligere et par spillere til hvert hold, før det kunne lade sig gøre.

På trods af de store nederlag vil jeg helst bide mærke i, at vi blev gradvist bedre kamp for kamp, og faktisk pressede Oslo i kampen om en finaleplads, og at pigerne dertil havde rigtigt hyggelige dage ude i Ryparken, hvilket selvfølgelig er hele essensen af PGT. Hvis nogen mener, at jeg råbte for meget derude, kan jeg oplyse om, at det pigerne selv, der på anden dagen kom til mig og bad mig om at være mere højrøstet!

Det bliver Johan List, som pigerne allerede har mødt, der kommer til at overtage træningen af holdet til efteråret. Pigerne er desværre ikke tilmeldt turneringer, da de nu er så gamle, at de spiller 8M-kampe i KBU-regi, hvilket vi ikke kan samle spillere nok til. Alligevel skal de fortsætte træningen og have det hyggeligt med hinanden hver torsdag eftermiddag kl. 16.30 under Johans kyndige ledelse, og jeg håber også at se nogle af vores PGT-spillere støde til.

På gensyn!

Philip

X