KNEBENT PGT FINALENEDERLAG TIL B05

Hakoah’s U12 hold tog mod Finland for at forbedre de seneste års resultater. Denne målsætning har holdet i fællesskab arbejdet sig hen mod gennem deres faste træninger hver torsdag, hvor der har været stor fokus på at forbedre spillernes tekniske kundskaber samt at forøge spillernes forståelse for at hjælpe hinanden på banen.

Som i alle turneringer er de første par kampe altid svære. Dermed blev pointudbyttet også “kun” på 1 point i de første 2 kampe.

Men efter en god nattesøvn var holdet som forvandlet! De næste kampe spillede vi lige præcis den slags fodbold, som vi har trænet på. Alle 3 kampe blev vundet med en målscore på hele 10-4.

Alle de mange flotte mål blev scoret af Jonathan SG, Noah Z, Noah S, Sofie, Adam S, samt Adam N. Stor ros skal der også gives til holdets målmand. Meir, som flere gange fik reddet bolden på utrolig vis.

B05 (86)

Efter alle gruppekampene var overstået lå vi på en velfortjent 1. plads med 10 point. Vores finalemodstander var et sammensat hold fra Malmø, Göteborg samt Oslo. I gruppekampen havde vi slået dem 4-2. så vi var overbevist om at en finalesejr var inde for rækkevidde. Da finalen først gik i gang var der desværre ikke den store tvivl, om at det ville blive svært at vinde den finale. Stort set alle spillerne var meget nervøse, det var trods alt spillernes første finale. Hvilket påvirkede vores spil i så stor en grad, at vi ikke kunne udføre vores normale så flotte kombinationsspil. Ud over dette havde vores modstander en “mini Messi”, og med så overlegen en spiller kunne vores solide kollektive hold ikke arbejde os tilbage i kampen. Efter dommerens sidste fløjt var skuffelsen hos spillerne naturligvis stor. Men kort tid efter modtag spillerne deres meget fortjente sølvmedaljer, og alle spillerne kunne godt se, hvilken flot indsats de havde gjort ved dette års PGT.

B05 (31)

Stor tak skal der gives til vores holdleder Philip Zylber, samt Gal Mizrahi for deres store arbejde under kampene. Samt alle forældrene der støttede holdet og skabte en fantastisk stemning under alle vores kampe. Jeg ser frem til at træne jer det næste års tid. Så vi kan blive endnu bedre, og arbejde os frem mod vores revanche til næste års PGT i Oslo.

Simon Reuveni

 

Bagerst: Holdleder Philip Zylber, Allon, Noah Z, Jonathan, Oliver, træner Simon Reuveni

Forrest: Adam S, Samuel F, Adam N, Sofie, Noah S, Samuel SH

Liggende: Meir

X