BOYS07

Stående: Itamar, Isaac, Alon, Samuel SH, Elias A

Siddende: Gabriel, Joel, Tobias, David, Samuel K

Siden PGT-succesen sidste år i Gøteborg, har Hakoahs U8 drenge arbejdet målrettet i deres forberedelse frem mod PGT Oslo 2015. Der er blevet trænet, spillet kampe og dyrket venskaber for at stå stærkest muligt i kampen om det store trofæ. Det har helet året ligget i drengenes baghoveder, at der skulle kæmpes for at få sidste års bronze plads skiftet ud med guld i år.

Vi forsøgte at holde humøret højt blandt de uneg, trods den lokale arrangement-komittes beslutning om ikke at spille om point. Vi fik fortalt vores drenge, at det var vigtigere at deltage end at vinde. Heldigvis kunne de ikke helt forstå dette og konkurrerede ivrigt mod de andre hold. 
 
Og sportsligt klarede vi det ganske fremragende. Alle 5 kampe blev vundet sikkert med en fantastisk flot målscore. Ja, der blev lavet så mange mål, at det var helt umuligt at holde mål-regnskabet ajour. For rigtig mange mål blev der scoret. Alle spillerne var således meget stolte over den modtagne medalje samt erindringspokal, som nu står i klubbens pokalskab.
 
Alt klappede – også den store medrejsende forældre-fan-gruppe. Og ikke mindst for arrangørerne. Selv vejret var fantastisk på de 2 spilledage. 
 
Endnu et superflot stævne er gennemført i 2015 med en fantastisk indsats fra vores norske brødre: 
Kol Hakavod og 1.000 tak skal det lyde fra U8s drenge og deres meget tilfredse familier. 

Tak til Hakoahs bestyrelse og ungdomsafdeling for at “gide” det store arbejde med at få alle detaljerne på plads.
 
Og ikke mindst tak til de mange familier, som gør PGT til en uforglemmelig event og et vigtigt element i at styrke relationer og sammenhold blandt vores børn lokalt såvel som nordisk.
 
De sportslige forberedelse for U8s vedkommende er allerede sat i gang og vi glæder os spændt til PGT Stockholm 2016.  

Venlig hilsen

Henrik

X