BRONZE TIL B99

Mesterenes kamp
98/99 rækken udgjorde ved årets PGT banernes ældste spillere. Der var lagt op til spændende kampe mellem Stockholm, to Københavnerhold samt et mixhold bestående af spillere hovedsagelig fra Oslo og nogle stykker fra Helsinki.
Med en trup på 16 spillere var vi lige nøjagtig nok til at kunne stille to hold af 7 mand, med den luksus at have en enkelt spiller per hold som udskifter. Der var stor variation på begge hold, med drenge som spiller flere gange om ugen, og dem der kun triller med en bold, når vi drager til PGT.
 
Jeg trænede det røde hold, som hovedsagelig bestod af drenge fra Carolineskolens 8 klasse. Vi mødte Stockholm i den første kamp. På trods af en rigtig god indsats var der ikke meget at stille op mod et bedre samspillende Stockholmmandskab, som formåede at sende 6 mål ind i kassen.  Senere samme dag stod kampen mod Oslo.  Her gik det noget bedre, men klø fik vi og tabte 0-3.  På turneringens andendag havde vi efter intensiv mentaltræning og et solidt morgenmåltid sat næsen op efter en sejr. Vi skulle møde ”De Blå” – det andet københavnerhold. Der blev spillet intens fodbold og ikke taget hensyn til, at man skulle sove sammen på sovesal og måske låne penge af hinanden senere på aftenen. Kampen var utrolig jævnbyrdig, men til trods for, at en forbipasserende rabbiner havde givet mit hold sin velsignelse, vandt blåt hold en kneben sejr på 4-3. En ting var at tabe til de andre nordiske brødre, men at tabe til kammeraterne udfordrede motivationen noget.
 

Bagerst fra venstre: David K, Lukas, Eias, Adam Bay, Benjamni, Marcus, Simon K, Jonas, Adam K B
Siddende: Adam F, Leon, Isak, Gustav, Jonathan, David T H, Simon T
Liggende: Luca (blå), Simon H O (rød)
 
Ud af de fire hold var det således lykkedes os at placere os i bunden, så vi skulle spille semifinale mod det bedst placerede hold, Stockholm.  Vi var spillet varme og klarede os betydeligt bedre i den match, hvor vi nøjedes med at lukke to mål ind.
På turneringens sidste dag skulle vi spille om 3-4 pladsen – mod ”De blå” djævle igen.  Ved at lokke drengene med gode pladser i bussen på vej hjem i tilfælde af en sejr var rødt hold rigtig opsatte på at tage revanche. Efter en intens fight og flere gode chancer lykkedes det, og bronzen var hjemme. Målscorer var en til kampen indkøbt spiller, Simon Karlin, som var udlånt fra sin tjans som træner for de yngste piger. 
 
Tak til Simon K, Simon T, Simon O, David T, Marcus B U, Adam F, Gustav S, Leon S og Jonas K
 
De fire dage sammen med alle drengene var en sand fornøjelse. De hyggede sig supermeget sammen i og udenfor banerne og var med god humor, gode driblinger og et altid godt råd til deres elite-træner med til at gøre PGT 2014 til noget ganske særligt.
 
Jan Karlin

X