BRONZE TIL B06

Stående fra venstre: Joel, Elias A, Itamar, Samuel S-H, Allon
Siddende fra venstre: Samuel K, Tobias, David, Elias B, Gabriel 
 
Lige siden PGT i København i 2013, hvor nogle af U8-spillerne fik lov til at snuse til stemningen, har drengene set frem til PGT i Gøteborg. Vi har brugt DBUK-turneningen og de mange træningstirsdage som forberedelse til den store PGT-turnering. Og det vidste sig at være alle de mange timer værd.
 
Rent sportsligt fik vi kamp til stregen og fik spillet en række spændende kampe, med semi-finale mod Malmø og B-finalen mod Helsinki B som de store højdepunkter. Med Elias A. som ankermand på mål lykkedes det at holde os inde i kampen om de bedste placeringer godt støttet i forsvaret af Tobias, Samuel K., Elias B og Gabriel. Holdet er bygget op omkring Itamar, som igen viste stort overblik og sågar fik scoret vigtige mål. Med Allon, Joel, Samuel SH og David på den offensive midtbane forblev vi en evig trussel for vores modstandere, og de havde alle mål i støvlerne.

Gennemgående en meget diciplineret indsats fra vores yngste Hakoah-deltagere, som gav alt hvad de havde i sig – og lidt til. Det lover rigtig godt for den kommende efterårsturnering herhjemme, hvor holdets sammenhold er den vigtigste grundpille for succes.
 
Endnu engang var det lykkes de mange lokale frivillige at stable en fantastisk weekend i Gøteborg på benene. 
Kol hakavod og 1.000 tak 😉 Alt lykkedes – selv vejret var med os, så vi kunne bade os i sol, hver eneste dag.
 
Allerede i forbindelse med afslutningen på PGT2014 er drengene begyndt at glæde sig til næste års PGT2015 i Oslo. 
Her håber vi på Fair Play, god fodbold, fin sol og masser af hyggeligt samvær med alle vores nye venner fra hele Skandinavien. 

X