Ny opsætning hos vores ungdomshold

Nyt i Hakoah Ungdomsafdeling.

Hakoahs ungdomsafdeling, som i dag består primært af fodbold, er underlagt en del ændringer. På den ene side er klasserne på Carolineskolen små hvilket også påvirker Hakoah, og på den anden side har vi erfaret ønsker fra flere børn om at have træning flere gange om ugen.

Nye træning koncept

Siden august måned har vi ændret træningsplanen til to gange om ugen, hvor hele afdelingen træner på samme tid. Der er tilknyttet minimum tre trænere hver gang, og det tillader os at dele børnene og give dem varierende træning, der matcher deres niveau, uden at vi er påvirket af, at have for få børn til træning.

Derudover, for at tiltrække børn der ikke gå på Carolineskolen, har vi rykket den ene træning til 16:30-18:00. Dermed giver det bedre mulighed for at nå træning, hvis man ikke går på Carolineskolen.

Trænerne har udarbejdet en detaljeret træningsplan for resten af året, hvor fokus ligger på at udvikle børnenes lyst til at dyrke sport og spille fodbold.

Hakoah satser på pigerne!

Pigerne er selvfølgelige også velkomne til at deltage i træning, og træner på lige fod sammen med drengene. Vi håber at dette kan resultere i at vi kan tilmelde mindst et hold til en DBU-række.

Alle er velkomme til at træne med os:

  • Mandag fra 15:00-16:30 (vi mødes på skolen 14:45)
  • Onsdag fra 16:30-18:00 (vi mødes på Ryparken 16:15)

I kan tilmelde jer holdet på Holdsport via denne link:

https://holdsport.dk/team_invitation/143327/c9e09a2caee8c83e2a1b92221e75036d560d8ece

Sportslige Hilsener

Rafi Asraf

Hakoah Ungdomsleder

X