NYT INITIATIV I KLUBBEN: HAKOAH LØB

Hakoah introducerer nu Hakoah Løb, som er vores løbeafdeling for motionister i alle aldre. Hakoah Løb er blevet til på initiativ af Helene Apelt og Philip Blüdnikow, der har løbet sammen gennem nogle år. De har længe haft en ambition om at udvide kredsen af løbere. Motionsløb er den lettest tilgængelige og mest udbredte sportsgren i Danmark. Derfor mener vi også, at det er helt åbenlyst, at Hakoah skal have en løbeafdeling, hvor vi i fællesskab kan praktisere Danmarks nationalsport.

Løbeafdelingen har fået en forrygende start med en fast kerne af deltagere, der med stor iver dukker op til ugens højdepunkt. Men hvis vi skal blive en fast afdeling i klubben, har vi brug for en større base af løbere. Derfor vil vi opfordre alle interesserede til at melde sig på banen. Vi har løbere på forskellige niveauer, så alle kan finde sig hjemme.

Ugens højdepunkt
Konceptet er enkelt; en løber lægger hus til gruppen og serverer forfriskninger som juice og frugt, inden vi begiver os ud på dagens rute. Det er værten, som planlægger ruten. Værtskabet går på skift, og man kan altid melde sig til at tage stafetten.

Tid og sted
Tid: Søndage fra kl. 09:00 i københavnsområdet
Sted: Tjek Hakoahs Facebook-gruppe for nærmere detaljer

Kontakt arrangørerne
Kontakt Philip på telefon 31 14 26 04 eller Helene  på telefon 27 29 15 08, hvis du er interesseret i at høre mere om dette unikke tiltag.

Vi glæder os til at se jer ude på ruten.

Philip & Helene

X