TUR TIL KLINTSØGAARD 2018

For andet år i træk tog Hakoahs U9-fodboldhold på en fodboldlejr ved Sjællands Odde. I samarbejde med Klintsøgaard Idrætefterskole, som åbnede deres fremragende faciliteter til os, har vi igen i år tilbudt to dages træning og socialt samvær. Det var faktisk børnene fra U9 der selv spurgte først, om vi ikke igen i år skulle på en fodboldlejr i Store Bededagsferien. Lang tid før os voksne havde tid til at tænke på det, kunne de små minde os om at det nu var tid til at komme i gang. Vi besluttede i år at udvide turen til U11 også, og med mange nye ansigter fra U9s kommende PGT hold var vi i alt 16 spillere der skulle afsted. Desværre var to spillere forhindret i at kunne deltage pga. sygdom. Der var to helt nye drenge på U9, som blev modtaget med åbne arme og hurtigt faldt til i gruppen.

Vi tog af sted torsdag morgen fra Ryparken, og med hjælp fra forældrene Marie Louise og Jonathan kørte vi mod Sjællands Odde. Godt en time efter var vi kommet og allerede 10:30 var det først træningspas godt i gang. Torsdagen bød ellers på en fodbold version af rundbold, endnu en træningspas, og  en Horst Wein turnering. Vi spiste dejlig aftensmad og efter et velfortjent bad til alle, lagde vi os til rette og så ”The Goonies”  på stort lærred. Børnene var helt opslugt af filmklassikeren fra 80’erne. Fredag vækkede vi Philip fra U9 med fødselsdagssang og en gave i form af en fodbold med autografer fra alle de deltagende børn på lejren. Vi samlede os sammen uden for kl 7 og efter en kort morgengymnastik tog vi på en løbetur langs vandet. Vi så en hjorteunge der også var i gang med sit morgen løb. Efter morgen mad var der tid til det 3. træningspas. Resten af dagen fokuserede vi på at pakke, og hygge i det relativt gode vejr. Vi spillede forskellige straffespark og frispark konkurrencer og sluttede med en stor kamp med blandede hold med alle børn og trænerne. Første halvleg var meget tæt og endte 3-3, men i anden halvleg fik det ene hold overtaget og kampen sluttede 8-6.Tema for lejren fodboldmæssigt var pasninger, første berøringer og vendinger , så husk at rose spillerne for netop dette ved det kommende PGT. Efter kampen fik vi alle kage, da Philips mor og mormor kiggede forbi.

Stort tak til forældrene Marie Louise, Jonathan, Dan, Uri , Avishai og Miki Fhima for deres hjælp. Også en stor tak til alle børn, som mødte op med lysten til at være med, deltage i træningen og bare gjorde turen til en fantastisk oplevelse for os alle.

Endelig stor tak til Ib og Klintsøgaard for deres gæstfrihed.

Jeg håber vi kan gøre det igen næste år, måske endda også med næsteårs U8 og endda pigerne?

Rafi Asraf

X