Ny ungdomstræner; Philip Blüdnikow

Introduktion til forældre

Kære forældre i Hakoah,

Mit navn er Philip Blüdnikow, jeg er 26 år, og jeg er fra efteråret 2018 en del af trænerstaben i Hakoah. Jeg har også siddet i klubbens bestyrelse siden generalforsamlingen i marts. I det daglige har jeg arbejdet på Israels Ambassade de seneste to år, men er nu vendt tilbage til Københavns Universitet for at fuldføre mine kandidatstudier.

Mit engagement i Hakoah er ikke nyt, og nogle af jer ved måske i forvejen, hvem jeg er. Jeg har været inde omkring klubben stort set, siden Gustavo hev mine kammerater i Carolineskolens børnehave og mig til side, da vi var fire år gamle, og spurgte, om vi havde lyst til at have et fodboldhold sammen. Jeg har siden hen været med til talrige PGT-turneringer, en enkelt Maccabiade og fortsætter nu mit engagement i klubben på sidelinjen.

Jeg vil primært skulle tage mig af de helt små drenge om onsdagen sammen med Rafi, og jeg glæder mig meget til at arbejde med dem frem mod PGT i København til næste forår. Selv om jeg først er blevet bevidst om det senere, betød samværet og oplevelserne i Hakoah utroligt meget for mig, og jeg håber at kunne give det videre til vores nye spillere i trygge og sjove rammer.

Vi ses på banen.

Venlig hilsen,
Philip

X