Lilleputterne er tilbage – skal dit barn være med?

Hakoah Lilleputhold startet op igen

Det har været med stor succes at Hakoah igen fra efteråret 2018, er begyndt at træne et lilleput hold i fodbold. Holdet er både for drenge og piger årgang 2013 og 2014. Børnene er således alle i alderen 4 – 5 år, og for de fleste børn er det første gang, at de går til fodbold. I alt 17 børn er tilmeldt holdet, og til hver træning er der i omegnen af 12-15 børn med. Børnene træner i gymnastiksalen på Carolineskolen, og når vejret er godt, har det også været muligt at benytte skolens nye udendørs boldbur. Børnene er som regel meget energiske, engagerede og nysgerrige under træningerne. Træningen er en kombination af leg, boldtræning og afslutningsvist kamptræning. Der har fra starten af været stor opbakning til holdet fra forældre, børnehave samt Hakoah, hvilket har medvirket til at skabe nogle stabile og trygge rammer for børnene. Dette er noget, som både trænerne og børnene kan mærke.

I tillæg til den ugentlige træning, deltager vi med tre hold i DBUs fodboldturnering for u5 spillere og u6 spillere. Der spilles 3 mod 3, og børnene hygger sig  samtidigt med, at de tidligt lærer at spille kampe, tage hensyn til med- og modspillere samt begå sig som hold mod andre klubber.

Holdet trænes blandt andet af frivillige forældre, som alle yder en stor indsats. Dertil kommer at både advokatfirmaet Moalem Weitemeyer Bendtsen og Danmark Logen har sponseret holdet med gavmilde bidrag, således at det har været muligt at købe spillerdragter til alle spillere på holdet. Vi skylder dem alle en stor tak!

Af Benjamin Kramarz og trænerteamet

X