KLAR TIL PGT 2019

Med lige under 50 tilmeldte hold kommer PGT i København til at være en af de største PGT-turneringer nogensinde. Vi er utrolig stolte over at have mange hold i alle aldersgrupper fra årgang 03/04 og helt op til 2011/2012, der alle vil konkurrere om æren af at blive PGT-mestre, og vinde håneretten over deres jødiske venner fra andre dele af Skandinavien.

Traditionen tro, har vi i år også deltagelse af Talinn, som er blevet fast del af PGT, og af vores gæster, Eshkol fra Israel som igen i år er blevet inviteret med til turneringen. Eshkol har til dette års PGT hele to hold med til København, og vi glæder os meget til at være sammen med dem, og konkurrere mod dem.

Med mange livslange venskaber skabt gennem sport og PGT, er det vores håb at vi igen i år vil være i stand til at stable et unikt event på benene, hvor børnene kan spille fodbold, bygge relationer og have en fantastisk dag. For at skabe den optimale stemning, vil der naturligvis være rig mulighed for underholdning til de omtrent 400 tilskuere vi forventer over vores 3 dages turnering. Der vil således være rigeligt med mad til de sultne, og kolde drikkevarer til både spillere og tilskuere, samt besøg af FCKs maskot, Leo, som medbringer hoppeborg, lykkehjul og en masse andet sjov merchandise.

Eventet finder trofast sted på Ryparken hvor Hakoah har hjemmebane, og vil blive spillet på disse dage:

Torsdag: Kampstart fra kl. 11:45 – slut kl. 17:00
Fredag: Fra kl. 9:30 – 17:00
Søndag: 9 – 12:30 efterfulgt af præmieceremoni

Grundet forskellige sikkerhedsforanstaltninger beder vi både spillere og gæster om at dukke op i god tid. Spillerne vil blive kontaktet af deres holdledere.

Vi glæder os utrolig meget til at byde jer alle velkommen!

Forza Hakoah, Forza PGT!

Michael Szaff, Bestyrelsesmedlem af Hakoah

X