JIF Hakoah på Wizo Bazar 2018

JIF Hakoah på WIZO-basar

WIZO-basaren er et af årets højdepunkter i den jødiske menigheds kalender, og den samler folk på tværs af alle aldre. De ældre vil huske dagene, da basaren holdt til i Folkets Hus på Enghavevej, hvor spillestedet Vega ligger i dag, mens andre vil tænke på hallen i Århusgade ved Nordhavn som basarens hjemsted. I de senere år har den fundet sted på Carolineskolen på Bomhusvej, men med skolens flytning til nye og flotte lokaler på Strandvejen kunne basaren i år også byde velkommen til nye omgivelser, og JIF Hakoah var naturligvis repræsenteret sammen med de andre jødiske foreninger.

Som de fleste besøgende nok bemærkede, var pladsen trang. Interessen for at se den nye skole var stor, og kombineret med basarens normalt høje besøgstal var det småt med pladsen, men stemningen var som altid god og humøret højt. Hakoah var repræsenteret af fem bestyrelsesmedlemmer, der reklamerede for klubbens aktiviteter inden for fodbold, basketball, yoga og bordtennis og særligt med henblik på næste års altoverskyggende jødiske sportsbegivenhed i Skandinavien: 40-års jubilæumsudgaven af ungdomsfodboldturneringen Pierre Gildesgame Tournament, bedre kendt som PGT, der i 2019 finder sted i København.

Alle sejl er sat til, og i Hakoahs bestyrelse satser vi på at få så mange børn med som muligt til hvad, der uden tvivl bliver en uforglemmelig oplevelse for deltagere og forældre. Hvis du har et barn, som kunne have interesse i at spille med til PGT, eller hvis du i det hele taget vil vide mere om JIF Hakoah, så tøv ikke med at kontakte os på hakoah@hakoah.dk. Under alle omstændigheder håber vi, at menigheden vil støtte op om denne kæmpe begivenhed og klubbens fremtidige aktiviteter.

Vi ses på banerne i 2019.

Philip Blüdnikow

X