Hjælp PGT i København

PGT i København nærmer sig, og til det store arrangement er der ingen tvivl om, at det er nødvendigt med megen hjælp.

Heldigvis er der mange måder, man kan give sin støtte og hjælp på – både praktiske og økonomiske:

Først og fremmest er der brug for VÆRTSFAMILIER til indkvarteringen af de ældste af vores gæster. Børnene skal indkvarteres parvis eller i grupper på tre ad gangen fra torsdag d.30/5 til søndag d.2/6. De skal have en seng at sove i, morgen- og aftensmad, transport til og fra banerne og om lørdagen til og fra Synagogen. Tilmeldingsformular som værtsfamilie findes i denne post.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=c3v-23ZBJEaXegpjA-Z4_0j4nkigz5dIsJkOxe7mIE5UNUZaVEFWTjBMWTFNUUlJSU9YUFU4VzhIQi4u

Der kommer også til at være brug for HJÆLPERE på banerne. Her vil der være et utal af små og store opgaver fra dommere over samaritter til opryddere. Vi kommer tilbage om disse opgaver, når vi kommer tættere på turneringen.

Vi har også brug for økonomisk støtte.

Allerede mandag d.18/3 afholder vi i samarbejde med JCC og DJS STØTTEKONCERT MED ISRAELSKE URIEL HERMAN QUARTET med gæsteoptræden af danske Benjamin Koppel for PGT i Synagogen.

Overskuddet fra koncerten går til PGT, og billetter á kr.200,- kan købes hos jewishculture@gmail.com.

Det er også muligt at målrette sin støtte til de to hold fra Eshkol-regionen, det israelske område, der grænser op til Gaza, og hvis børn har brug for det frirum de fire dage i København giver. Eshkol-børnene kan støttes gennem CROWDFUNDING kampagnen på https://sponsor.me/eshkol2pgt2019

Her har 12 donorer allerede givet 2750,-.

X