Hakoah klar til Den Europæiske Maccabiade!

Den næste europæiske maccabiade finder sted i dagene 29. juli til 7. august 2019 i Budapest. De ungarske arrangører fra Maccabi Hungary og det europæiske Maccabiforbund, EMC, satser på at EMG2019 bliver det største gennem tiderne med deltagere fra hele 36 europæiske lande.. 

Den 15. udgave af EMG tegner til at blive helt fantastisk, med nybyggede faciliteter i hjertet af Budapest. Det er første gang at begivenheden kommer til det ”gamle øst-europa”. Ved det seneste EMG2015 i Berlin sendte Hakoah og Danmark mere end 30 deltagere afsted og alle vendte hjem med medaljer. Mindre kan godt gøre det næste gang på medaljesiden, men hvad angår antallet af deltagere gentager vi succesen. I år sender Danmark hele 28 danskere afsted til den store begivenhed, hvor mere end 2.000 jødiske idrætsudøvere fra hele verden vil deltage.

Danmark er i år repræsenteret med bordtennisspillere, golfspillere, en Danmarksmester i squash, en dressurrytter og et futsalhold. Til den store begivenhed i Budapest repræsenterer de danske atleter hele Danmarks jødiske befolkning. Den danske delegation tager afsted til Budapest i forvisning om, at denne tur ALDRIG var lykkedes uden enorm opbakning fra en hel masse mennesker. Alle vil gøre deres bedste for at repræsentere Hakoah og Danmark på aller fornemste vis Du kan læse mere om de danske deltagere og følge med i konkurrencerne og de danske præstationer på Hakoahs populære Facebookside. 

X