Flot sæsonafrunding for bordtennis!

Alle 3 hold har nu afsluttet deres turnering.

 1. holdet i serie 4 sluttede sin sidste kamp med et nederlag til rækkens suveræne førerhold, Virum.
  Holdkaptajn Jonathan har ydet en meget stor indsats og skal have stor ros ligesom resten af holdet for at holde humøret højt hele vejen.
  3. holdet slutter på en sidste plads i år.
 2. holdets spillede 5-5 i sidste kamp mod Amager, hvor en sejr havde sikret holdet en 5. plads. 2. holdet slutter på en 6. plads.
  Næste sæson bør en realistisk ambition være at være med i toppen af rækken, ikke mindst fordi det meste af holdet skal træne intensivt op til sommerens European Maccabi Games.
 3. holdet sluttede af i en intens sidste kamp mod den direkte bejler til 3. pladsen, hvor 7-7 var nok på udebane mod Brønshøj til at sikre ”bronzemedaljerne”.
  Et reservespækket hold var bagud 3-5 inden doublerne, hvor det afgørende 5. sæt skulle afgøres efter ombolde, hvor Eli og Joel var stærkest, efter at Simon og Viktor havde reduceret til 4-5.

Dermed stod det 5-5 og det endte med endnu en vanvittig afslutning med 3 af de sidste 4 kampe, der blev afgjort i 5-sæts kampe og 6-7 inden den sidste kamp hvor Simon Lajbo, hev en nervepirrende sejr hjem og dermed 7-7, som føltes som en sejr.

Næste sæson bør igen ende med en topplacering og ambitionen er også at rykke op i serie 1 hurtigst muligt.

De kommende måneder deltager flere af spillerne ved DM for veteraner, adskillige stævner og fast træning hver onsdag, hvor alle interesserede er velkomne til at komme og spille fra 19.30-21.30 og vi kan altid bruge flere spillere både til at spille med os og også spille turnering fra den nye sæson.

For mere information kontakt Viktor Feldmann, viktorfeldmann@gmail.com

X