Coronavirussen – Marts 2020

COVID-19 VIRUS OG AKTIVITETER I HAKOAH

I sidste uge kom Statsministeriet med en række klokkeklare anbefalinger på tiltag, der skal medvirke til at inddæmme coronasmitte i Danmark. Som klub der er medlem af DIF, støtter Hakoah op om de nye anbefalinger fra vores forbund og opfordrer alle medlemmer til at gøre det samme. Vi fortsætter vores aktiviteter, heriblandt vores kommende generalforsamling senere på måneden og bringer her råd til alle medlemmer der deltager i vores træninger, kampe og kommende arrangementer.

For spillere og forældre i Hakoah betyder det i første omgang følgende:

For at vi som klub kan understøtte den forebyggende indsats er det vigtigt, at du/I kontakter jeres afdelings sportslige leder, hvis du eller dit barn er hjemkommet fra de nævnte
risikoområder, eller hvis du har mistanke om coronavirus. Er man i tvivl skal man blive hjemme indtil man har fået afklaring.

Holdenes fælles drikkedunke må ikke anvendes. Alle spillere skal medbringe egen vandflaske til brug under træning og kamp. Disse må ikke deles.

Spillere må ikke låne håndklæder og personlige hygiejneartikler (f.eks. roll-on deodorant) til eller af hinanden.

Vask hænder hyppigt og grundigt, hvis du har et længerevarende ophold på anlæg eller i haller.

Da situationen er meget flydende og kan udvikle sig yderligere vil vurderingen af, hvilke foranstaltninger der er relevante, også kunne ændre sig over de kommende dage og uger. Hold dig orienteret og spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt.

X