Chag Chanukah Sameach fra vores egne Bat-Mænd!

Hakoahs bordtennis har haft et spændende efterår.

Efter succesen i sommer med den til dato, største bordtennisdelegation til European Maccabi Games, var det tilbage i kælderlokalerne i Hillerødgade. Det var tydeligt at mærke at vi var i rigtig god form, da vi indledte med en træningsturnering i august og september måned. Serie 3 holdet spillede sig utrolig flot frem til en finale, hvor de til sidst måtte overgive sig til Virums meget stærke hold. En meget flot præstation og ikke så meget at stille op mod overmagten.

Serie 2 var også godt med og havde det ikke været for et par afbud i et par vigtige kampe, var de måske også endt i finalen. Vi har oplevet en stor medlemsfremgang (cirka 20%), både blandt nybegyndere og meget stærke spillere. Derfor har vi lavet 2 ugentlige træningsaftener, den ene på Carolineskolen. Det har vist sig at være en stor succes med stort fremmøde begge steder. Vi hygger os og der er plads til både supermotionisterne og topspillerne. Og flere tager en 3. halvdel bagefter.

Sæsonens første halvdel er også overstået nu. Hakoahs første hold i serie 2 har været aldeles suveræne og ambitionen med at rykke op i serie 1 ser stadigvæk yderst realistisk ud. Holdet er dog kun 2 point foran nr. 2 fra B 77 og da der kun er ét direkte oprykkerhold kan det blive en nervepirrende afslutning og måske først afgjort på allersidste spilledag i midten af marts. Hakoahs andet hold i serie 3 har haft en fornuftig start med en placering i midten. Det har været lige ved og næsten i et par kampe, som ellers ville have fået holdet op i det absolutte førerfelt. Men sæsonen er jo heldigvis kun halvvejs. Efter at vi måtte lukke 3. holdet i serie 4 i denne sæson, er det rigtig glædeligt, at vi har fået et serie 5 hold op og stå, som har et mere overkommeligt kampprogram. Holdet klarer sig særdeles fornuftigt og har også en kvinde med i bruttotruppen. Måske et serie 4 hold kunne komme på tale til næste sæson?

Den 18. december afholdte vi vores årlige chanukkah turnering med latkes, spil og højt humør i vilkår rækkefølge og præmier til flere kategorier – igen i år med rigtig stort fremmøde. Anden halvdel af sæsonen er endnu mere spændende end 1. halvdel. Vi har den største tilmelding til de ØM (østdanske mesterskab) -for hold (6, evt. 8 spillere) søndag den 5. januar i Allerød. Herudover har vi spillere der deltager til ØM for veteraner og mon ikke vi også vil prøve kræfter mod Danmarks stærkeste veteraner til Danmarksmesterskabet.

Afslutningen på sæsonen bliver en bordtennistur i slutningen af maj, sammen med andre sportsgrene, heraf basket, golf og tennis fra vores egen klub. Arrangøren Maccabi Deutschland har inviteret os til selveste Düsseldorf, bordtennissens svar på Bayern München, hvor blandt andre, Michael Maze og Samsonov har spillet og hvor verdensmesteren Timo Boll spiller i dag. Flere europæiske lande samt Israel deltager her. Ligesom til Maccabi Games i Budapest stiller vi igen talstærkt op fra bordtennisafdelingen med cirka 10 deltagere.

Vi glæder til en rigtig hyggelig social tur på tværs af afdelingerne.

Fra bordtennisafdelingen skal der lyde glædelig chanukkah og et godt nytår.

Sportslige hilsener,

Viktor

X