Bordtennis-stjernerne fortsætter med at imponere!

En stor reportage om et vellykket EMG, og et bordtennishold der kun bliver stærkere og stærkere.
MIT EMG; Af Viktor Feldmann
Der er fuld gang i bordtennisafdelingen efter en veloverstået tur til Budapest. For mit vedkommende var det første gang jeg var afsted til Maccabi Games (og så lige til min mors fødeby og hvor jeg huserede som rejseleder i slut ´80 erne), så det var med stor spænding at den største bordtennisdelegation nogensinde, 8 mænd og 1 kvinde plus træner, drog afsted. Forinden havde vi været i 2-dags træningscamp og inden vi skulle i aktion trænede vi 3 dage hos en lokal klub. Træningslejren gav os en rigtig god ballast og optimal forberedelse og resultatet udeblev heller ikke med 2 flotte bronzemedaljer, der var de første danske bordtennismedaljer i knap 30 år, i holdturneringen. Derudover vandt Yael også medalje i damedoublen sammen med en ung kvinde fra Lithauen. Det var utrolig flot i det stærke felt som talte tidligere landsholdsspillere, nuværende topdivisionspillere fra Ungarn og Tyskland, flere professionelle spillere og en 15 årig gut fra Tjekkiet, der tidligere har været nr. 4 i verdenen for juniorer og i næste måned skal spille Champions league bortennis mod Michael Maze og Roskilde bordtennis.
Alt var jo ikke kun bordtennis for vi skulle jo også heppe på de andre sportsgrene, hvilket vi prøvede på efter bedste evne. Det lykkedes ganske fint, da jeg efter at have heppet og skreget på vores futsal hold mod Tyrkiet, havde mistet min stemme, og der efterfølgende stod Strepsils på agendaen i resten af turen. Udover det rent sportslige var det en fornøjelse og stor glæde at lære de andre spillere at kende og mærke den opbakning og korpsånd vi fik bygget op, det er jeg dyb taknemmelig for at oplevet. Tak også til de andre danske tilskuere, det kan ikke siges ofte nok, hvor meget det betyder. At opleve det jødiske fællesskab ikke kun blandt os fra Danmark, men at møde folk fra hele verden var en stor følelsesmæssig oplevelse og jeg skal helt sikker med igen næste gang 🙂
Seneste nyt fra Bordtennis: Efter hjemkomsten kører bordtennisholdet med fornyet energi, og fortsætter det fantastiske arbejde.
af Viktor Feldmann
Vores 2 hold er i fuld gang med forberedelserne til holdturneringen, der starter om nogle uger. Vi deltager i en træningsturnering og her har serie 3 brillieret og har maksimum point og skal spille finalekampe i uge 38 og 39. Vi har udvidet træningstiden fra 1 til 2 gange om ugen med træning på Carolineskolen mandage fra 18-20.30 med mulighed for ungdomstræning fra 18-19 (hvor der er voksne tilstede og coache) og træning i Hillerødgade onsdag fra 19-21. Vi vil meget gerne have flere til klubben både de unge og de tidligere Hakoahspillere, så skriv til viktorfeldmann@gmail.com, hvis du ønsker at komme forbi, så finder vi en løsning, vi ser frem til at se dig ved bordtennisbordet:-)

X