PGT Status – 1 måned igen

PGT STATUS MED 1 MÅNED IGEN

På dette tidspunkt af PGT forberedelsen, hvor arrangementet for alvor begynder at tage form, og hvor dets proportioner for alvor begynder at blive synlige, er vi først og fremmest fokuseret på tilmeldingen.

Vi ligger netop nu til at få deltagelse af ikke mindre end 80 danske børn – det højeste, vi har været oppe på i rigtig mange år.

Langt hovedparten er drenge; vi kunne godt håbe på, at flere piger vil være med – vi ligger pt på 21 piger fordelt på fire hold, hvoraf Girls03/04 er det største med 7 spillere.

Vores gæster er også ved at melde deres ankomst, og på nuværende tidspunkt mangler vi kun tilmeldingerne fra Helsinki og Malmø. Foreløbig er der tilmeldt 60 tilrejsende piger, vores piger skal spille med og mod.

På drengesiden har vi fået overvældende tilmelding i den alleryngste aldersgruppe, hvor ikke mindre end 18 danske spillere i årgangene 2011, 2012 og faktisk også 2013 kommer til at stille op i Hakoah-blåt.

I årgang 2009/10 har vi fået tilmelding af 13 spillere. Med foreløbig 45 udenlandske gæster bliver dette en af de største rækker i årets turnering.

Årgang 2007/08 er den yngste af rækkerne, der spiller 7:7, og hvor der spilles om points og placeringer. Vi har trup med omkring 11 spillere, og vi regner med 3-4 modstanderhold at kæmpe mod.

Årgang 2005/06 bliver den række, der får det stærkeste internationale præg. Vores 10 drenge og ene pige skal op mod 5-6 udenlandske hold, deriblandt israelske Eshkol og Estland.

Også i årgang 2003/04 får vi besøg fra Eshkol, men modstanden bliver mere overskuelig. Vi kæmper i denne aldersgruppe, som vi ellers vandt for 4 år og for 6 år siden, med at stille hold, men har foreløbigt kun selv et halvt. Vi håber, alle vil være med til at finde spillere til dette hold og også til pigeholdene.

X