Nr. 1 februar 2001

1. FORMANDEN HAR ORDET!
2. Seniorholdet i gang under ny træner.
3. Maccabiade 2001FORMANDEN HAR ORDET!

 Atter en gang nærmer foråret sig og græsset er begyndt at blive grønt.

 Fodboldspillerne glæder sig til at komme  udendørs, efter en lang indendørssæson, som faktisk varer helt  fra oktober til og med marts måned. Undtagelsen herfra er selvfølgelig vores seniorhold, som allerede spillede udendørs fra d. 21. januar under ledelse af vores nye træner Kenneth Beck. 1. holdet har spillet uafgjort 0-0 og 3-3 i deres 2 første træningskampe, med en anden spillestil, som holdet er ved at få indlært.  

Der er stor tilfredshed med den nye træners trænings- metoder og det ser ud som om at spillernes ønske om en hårdere træning end sidste år virkelig er blevet 'opfyldt'. Spillerne har fået deres sag for og alle er sikre på at 1. holdet går en rigtig god sæson i møde. 2. holdet er rykket en række op og får det hårdt, hvis ikke trænings- indsatsen bliver forøget. Men mon ikke det grønne græs og den gode træning kan lokke nogle flere 2. holdsspillere til at komme. Desuden er der Maccabiade til sommer, hvor vi håber at kunne deltage med et fodboldhold. Så der er nok for spillerne at kæmpe for.

 

Så har vi desværre måtte sige farvel til Camilla Schou som ungdomsleder i klubben. Efter 1½ års hårdt arbejde syntes Camilla det var nok for denne gang. Camilla har haft nok at se til og det viser bare at vi har en aktiv ungdomsafdeling. Jeg vil gerne takke Camilla for hendes store indsats og for det gode samarbejde der har været mellem hende og bestyrelsen. Jeg håber at vi fortsat vil kunne trække på hendes store arbejdskraft. 

Camilla's afløser er en gammel kending på denne post. Morten er tilbage som ungdomsleder i klubben og selvom vi tog pænt afsked med ham som ungdomsleder ved generalforsamligen for 2 år siden, så er jeg meget glad for dette come-back. Det er vigtigt for klubben at vi har en person der har daglig tilknytning til skolen og derved til 98 % af vores ungdomsspillere. Det har vi haft i Camilla og det fortsætter vi altså med Morten.

 

Det er atter tid til afholdelse af vores årlige generalforsamling. Det er tid til at se tilbage på året 2000 og overrække pokaler til de aktive eller forældre der har gjort en ekstraordinær indsats. Nåle skal overrækkes til sidste års  lilleputhold, som blev rækkevinder i KBU's turnering. Der er mulighed for at møde op og give jeres mening til kende og vise interesse for hvad der sker i jeres/jeres børns klub. Det må være det rette sted at komme med ris eller eventuelt ros til bestyrelsens arbejde. 5 personer fra bestyrelsen er på valg - så hvad med et kampvalg???

Generalforsamlingen finder i år sted mandag d. 12. marts 2001 kl. 19.30 i Ny Kongensgade (stuen). Kom og vær med til en hyggelig Hakoahaften og udnyt samtidig muligheden til at se Hakoahs udstilling nede i MT-caféen. Her kan man se mange af Hakoahs pokaler, medaljer, vimpler og billeder.

 

På gensyn d. 12 marts.

 Mange sportslige hilsner

 Alan Melchior

Gå til toppen af siden.


Seniorfodbold er nu i fuld gang med stor konkurrence om pladserne.

 

Den 21/1 gik træningen officielt i gang. Mødetallet har ligget  rimeligt stabilt men synes at øge her i  midten af februar måned. Flere nye spillere er kommet og vil give et ekstra pres på alle så man ikke kan slække for på træningsindsatsen. 

Vores nye træner Kenneth Bech lever helt op sit ry og har et fantastisk godt samarbejde med spillerne/leder.

 Vi har været igennem 3 træningskampe for 1.holdets vedkommende.

Den første var imod et blandet 1.-2. hold fra Københavnerserieklubben Jægersborg. Her klarede vi 0-0 hvor de havde spillet og vi chancerne.

 Næste kamp var blot 2 dage efter mod SBU klubben Tåstrup B70 fra serie 1. De havde spillet uafgjort få dage forinden mod Glostrups Danmarksseriehold så Kenneth var spændt på udfaldet.

Spillerne viste meget flot kontraspil og inden halvleg førte vi med 3-0, målene scoret af Andreas Thulin– David Feldman og Patric Levy.

Da der manglede 10 min. af kampen fik Tåstrup straffespark som de scorede på og presset mod os blev yderligere øget. Man kunne tydeligt se at kampen 2 dage tidligere havde gjort sine spor og med yderligere 2 scoringer af Tåstrup spillede vi 3-3. Men en flot indsats af vores drenge og som Kenneth sagde til dem, så er der bestemt ingen grund til at hænge med hovederne.

 3. kamp var mod nedrykkerne fra serie 1 Vigerslev. Her valgte Kenneth at give chancen til alle marginalspillerne fra start for at se dem fungere. 

1.halvleg sluttede 0-0 i et meget sløvt tempo og med en masse fejlafleveringer. I pausen blev 4 normale stamspillere sat ind men stadig kørte spillet ikke men dog med os som den toneangivende. I det 60.min. kom vi endelig foran på et hårdt fladt frispark nede ved baglinien ind foran målet, hvor Andreas kom imellem og fik prikket bolden ind.

 Men blot 5 min. før tid udlignede Vigerslev ganske ufortjent til 1-1 da Jacob Hertz, som ellers havde spillet en meget solid forstopper, mistede bolden som bagerste mand.

 Dette mål fik vores til at vågne op og blot 2 min. før slutsignalet, hamrede Kevin Polano bolden i nettet efter et rigtigt godt angreb til slutresultatet 2-1 til os og en velfortjent fødselsdagsgave til vores træner

Det er første gang vi nogensinde har vundet over Vigerslev så lad dette være et startsignal for en god sæson.

 1.holdet skal igennem yderligere 6 kampe og 2.holdet 4 kampe inden det for alvor går løs.

 Turneringen starter for 1.holdets vedkommende den ¼  og 2.holdet sandsynligvis den 22/4.

Men dette kan ses på vores hjemmeside.

 

Gå til toppen af siden.

16. MACCABIADE  2001:

 

I skrivende stund er vi i fuld gang med at få stablet et maccabiadehold på benene til sommerens 16. Maccabiade i Israel. Indtil videre har 22 spillere fra Hakoah og ”udefra” tilmeldt sig til fodboldholdet. Der er stor vilje fra spillernes side for at deltage, men desværre er deltagerprisen vores største forhindring. Kostprisen pr. deltager er ca. kr.23-24.000 så for at opnå en realistisk pris for spillerne, skal vi alle sammen lægge kræfter og jer kære læsere meget gerne økonomi til støtte for at dette projekt skal blive en realitet.

Vi håber på meget stor offervilje når vores drenge griber telefonen og tillader sig at forstyrre jer. Små som store beløb er meget velkomne. Også gerne gode ideer.

Det er vigtigt for dansk jødisk idræt og identitet at få et stort kontingent ned til Israel. Hvis dette ikke lykkes, er det første gang at Danmark ikke deltager  grundet økonomi, for deltagerne er der.  

På forhånd tusind tak.

 Tage  

Gå til toppen af siden.