PGT13 GIRLS99

Piger U14 til PGT i København

 

Pigerne insisterede frygtløst på at stille op til PGT på hjemmebane mod de stærke og to år ældre piger fra Gøteborg i stedet for at møde et lokalt hold på deres egen alder. Det viste sig også at blive en stor mundfuld, både for vores egne piger og for pigerne fra Stockholm.
Vores pigers første kamp mod Gøteborg på turneringens første dag endte som forventet med et nederlag på 1-7 til trods for, at alle pigerne ydede en stor indsats.
Det udløste da også stor jubel, da Hannah til sidst fik scoret. Vores hold havde fået forstærkning af Malina, som dygtigt forhindrede, at nederlaget blev endnu større. Malina spiller normalt for Hvidovre, men stillede heldigvis op for Hakoah til PGT.
 
På turneringens anden dag fik vores piger fra 7. og 8. klasse på Carolineskolen god hjælp af deres tidligere klassekammerat Emilie, der med sin råstyrke viste sig stærk i forsvaret. Det var medvirkende til, at pigerne i deres anden kamp mod Gøteborg spillede en flot kamp, hvor Gøteborg kun formåede at score tre mål, så kampen endte 0-3.
 
Pigerne spillede to kampe mod Stockholm om fredagen og formåede i begge kampe at hive to smalle sejre hjem på henholdsvis 1-0 og 2-1.
Sarah-Lee scorede en fantastisk kasse på et langskud, mens den stolte far jublede på sidelinjen. Hannah og Emilie stod for holdets øvrige mål.
Laura forsøgte utrætteligt at skyde på mål, godt bakket op af bl.a. Naomi og Juliana. Lea, Saphir og Dina kæmpede godt, både på midtbanen og i forsvaret.
 
Desværre gik det galt i semifinalen mod Stockholm om søndagen. Stockholm vandt 2-1 i en meget spændende kamp på trods af, at vi udlignede til 1-1, og Malina reddede mange bolde i 2. halvleg. Vi kan trøste os med, at der bliver mulighed for revanche i Oslo næste år.
 
Gøteborg vandt som forventet finalen over Stockholm.
 
Martin Norden (træner) og
Nina Roth (holdleder)
 
X